Mannerheimin Lastensuojeluliitto on avoin ja valtakunnallinen kansalaisjärjestö, jonka päätehtävä on edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. MLL:llä on 88 780 jäsentä ja 555 paikallisyhdistystä ympäri Suomea. MLL:n paikallisyhdistykset tarjoavat kaikenikäisille mahdollisuuden osallistua toimintaan yhdessä lasten, nuorten ja lapsiperheiden kanssa.

Aloitimme yhteistyön Postituspoikien kanssa jo 2000-luvun alussa. Koska omia resursseja ja tiloja varastoinnille ja logistiikan hoitamiselle ei ollut, näiden toimintojen ulkoistaminen Postituspojille tuntui luontevalta vaihtoehdolta. Postituspojat varastoi kaikki materiaalimme. He hoitavat verkkokauppatilauksemme sekä toimitukset kouluille ja paikallisyhdistyksille. Keväällä 2015 ulkoistimme myös näihin liittyvän asiakaspalvelun Postituspojille. Lisäksi Postituspojat organisoivat ja toteuttavat isompia postituksiamme kuten Kevätilo-keräyksen materiaalien lähettämisen sekä tukimateriaalien lähettämisen ekaluokkalaisten- ja yläkouluun siirtyvien lasten vanhemmille.

Arvostamme Postituspojissa palvelun joustavuutta, helppoutta, luotettavuutta ja nopeaa reagointikykyä sekä kykyä ottaa vastuuta.

www.mll.fi

 

shutterstock_151850882