Happy Fish Shop Oy on muovittomien tuotteiden verkkokauppa, josta löydät vain luonnollisista tai biopohjaisista materiaaleista valmistettuja tuotteita. Olemme myös varmistaneet, että kaikki tuotteiden tuotteidemme pakkaukset ovat muovittomia. Emme myy tuotteita, jotka on valmistettu öljynjalostusteollisuudessa syntyvistä raaka-aineista.

Valikoima on monipuolinen ja laajennamme valikoimaamme jatkuvasti sitä mukaan, kun löydämme kauppaan sopivia tuotteita. Tällä hetkellä meillä on kuluttajaverkkokauppa, mutta tulemme tänä vuonna laajentamaan liiketoimintaa myös yritysmyyntiin. Tavoitteena on myös laajentaa jatkossa toimituksia EU:n alueelle, toistaiseksi toimitamme vain Suomeen. Olemme aloittaneet myynnin vasta vuoden 2019 lopulla, mutta alkutaival on ollut enemmän kuin lupaava. Kauppa on otettu todella hyvin vastaan ja tarve uudelle innovatiiviselle zerowaste-kaupalle on olemassa.

Ekologisia verkkokauppoja on markkinoilla monia, mutta liikeideamme on ainakin täällä Suomessa ainutlaatuinen. Valitsemme kaupan tuotteet hyvin tarkasti ja mikäli muovia löytyy vaikkapa metallisen juomapullon tiivisteestä, emme ota pulloa valikoimaan. Näin tarkasti valitsemme tuotteet. Pyrimme myös toimittamaan tilaukset asiakkaalle kierrätetyissä pahvilaatikoissa ja pehmusteissa eli pakkauksella on väliä. Tätä ekologisempaa pakkaustapaa kehitämme tällä hetkellä yhteistyössä Postituspoikien kanssa.

Halusimme heti alusta alkaen ekologisen, toimivan ja nopean toimituksen asiakkaillemme. Emme nähneet järkeväksi vuokrata omaa varastotilaa emmekä hoitaa itse toimituksia tai palkata lisäkäsiä. Haluamme yrittäjinä keskittyä olennaiseen hyvän asiakaskokemuksen varmistamiseksi ja antaa oman alansa ammattilaisen hoitaa varastoinnin ja logistiikan.

Logistiikan ulkoistaminen on mahdollistanut meille keskittymisen olennaiseen, kun varastointi ja logistiikka ovat ammattilaisen hoidossa. Näin me voimme vapauttaa aikaamme asiakaspalveluun, tuotevalikoiman laajentamiseen, markkinointiin ja ylipäätään yrityksen toiminnan kehittämiseen.

Postituspoikien kanssa yhteistyö on ollut sujuvaa, asiakaspalvelu nopeaa ja ystävällistä. Olemme myös saaneet hyvin ihan konkreettista apua esimerkiksi integraation mukanaan tuomiin haasteisiin ja järjestelmä on saatu hyvin toimivaksi Postituspoikien teknisen avun ansiosta. Näin asiakkaana meidän on myös helppo seurata asiakastilausten toimituksia, varastosaldoja sekä saapuvia lähetyksiä. Myös muutoksia asiakkaille lähteviin ilmoituksiin olemme saaneet tehtyä joustavasti.

Postituspoikien palvelua kuvaavat parhaiten sanat ystävällisyys, joustavuus ja nopeus. Olemme hyvin tyytyväisiä yhteistyöhön Postituspoikien kanssa. Me voimme vapauttaa aikamme asiakaspalveluun, tuotevalikoiman laajentamiseen, markkinointiin ja yrityksen toiminnan kehittämiseen.

Jaana Minkkinen ja Marjatta Hirvelä, verkkokauppiaat

www.happyfishshop.fi

Happy Fish naiset