Oma tarinamme koostuu asiakkaidemme tarinoista. Lue tältä sivulta asiakkaidemme kokemuksia siitä, kuinka heistä tuli osa Postituspoikien tarinaa.

 

shutterstock_408480322

 

PILKKOSET

Kun aloimme etsiä uutta logistiikkakumppania, ensimmäisenä vaatimuksena tulevaisuuden kumppanilta olikin ”isot korvat”. Toisin sanoen etsimme kumppania, jonka kanssa toteutuisi sujuva vuoropuhelu, keskinäinen arvostus ja ymmärrys sekä yhteinen tahtotila toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Valitsimme Postituspojat uudeksi logistiikkakumppaniksemme juuri näistä edellä mainituista syistä. Heti yhteistyön alkuun integroimme tilaus-, laskutus- ja varastojärjestelmämme ja automatisoimme kaikki toiminnot mahdollisimman pitkälle. Jo näillä toimenpiteillä pystyimme tehostamaan toimintaamme huomattavasti. Koko integraatioprosessi sujui erittäin hienosti.

Lue Pilkkosten tarina kokonaisuudessaan täältä.

 


VAAVI

Onneksi tapasimme Postituspoikien edustajan, Sari Lehtoaron. Sari sai meidät vakuuttumaan, että hän vastaa Vaavin kaikista logistiikka-asioista ja pitää Vaavin erittäin nopeista toimitusjaoista kiinni kynsin ja hampain. Logistiikkatoimintojen siirto toteutettiin joulupyhien jälkeen ja kaikki sujui mallikkaasti heti ensimmäisestä toimituksesta alkaen. Yksikään asiakas ei joutunut kärsimään toimituskatkoista eikä operaattorivaihdos näkynyt millään tavalla normaalissa liiketoiminnassamme. Kaikkien asiakkaiden vauvat pääsivät tuhisemaan tuvalliseen Vaavisänkyyn.

 Lue Vaavin tarina kokonaisuudessaan täältä.

 


ROYAL CANIN

Olemme olleet tyytyväisiä siihen miten vaivatonta yhteistyö on ollut. Olemme pystyneet tarjoamaan asiakkaillemme varmaa ja laadukasta palvelua Postituspoikien kautta. Paketit on toimitettu perille sovitun aikataulun mukaisesti ja toimitusvarmuus on vapauttanut resurssejamme muihin tuottavampiin työtehtäviin.

Lue Royal Caninin tarina kokonaisuudessaan täältä.

 


METSÄ TISSUE

POS-materiaalien varastointitehtävien lisäksi Postituspojat ovat olleet apunamme käsityötä ja nopeutta vaativissa ad hoc  -tehtävissä oman henkilökuntamme jatkeena. Olemme erityisesti olleet tyytyväisiä hyvään ja joutuisaan palveluun – harvinaisen ongelmatilanteen sattuessa se ratkaistaan heti ja vastaukset tulevat nopeasti.

Lue Metsä Tissuen tarina kokonaisuudessaan täältä.

 


MANNERHEIMIN LASTENSUOJELULIITTO

Postituspojat varastoi kaikki materiaalimme. He hoitavat verkkokauppatilauksemme sekä toimitukset kouluille ja paikallisyhdistyksille. Keväällä 2015 ulkoistimme myös näihin liittyvän asiakaspalvelun Postituspojille.

Lue Mannerheimin lastensuojeluliiton tarina kokonaisuudessaan täältä.