Vaavi Oy vuokraa vauvoille suunniteltuja ensisänkyjä. Vaavisängyssä vauvalla on paljon turvallisempi olo kuin isossa pinnasängyssä. Sitä on kätevä liikutella kotona paikasta toiseen pyörien ansiosta ja siksi vauva voi olla koko ajan lähellä kodin askareissa. Vauvaa voi valvoa paremmin, ja vauva näkee mitä ympärillä tapahtuu. Vaavisänky on kotimainen ja ekologinen ja siksi vastuullinen valinta. Vaavisänky on kaikessa klassisuudessaan myös trendikäs.

Asiakkaat (vanhemmat, isovanhemmat, ystävät, työkaverit, jne.) tilaavat sängyn nettikaupassamme. Vaavisänky toimitetaan vauvan kotiin haluttuna aikana. Vaavisängyn keskimääräinen käyttöaika on neljä kuukautta, jonka jälkeen se palautetaan meille takaisin Postin kautta.

Pitkäaikaisen logistiikkaoperaattorimme lopettaessa toimintansa vuoden 2015 lopulla, aloitimme uuden yhteistyökumppanin etsinnän. Olimme käyneet useita keskusteluja eri toimijoiden kanssa kunnes päätimme etsiä ihmistä organisaatioiden sijaan. Mielestämme ainoastaan ihminen voi kantaa vastuuta ja huolta asioista. Asetimme itsellemme kysymyksen: ”Kenelle uskaltaisimme luovuttaa koko logistiikkamme”? Vaavisänkyjen toimitukseen liittyy materiaalien lähetys-, vastaanotto-, varastointi- ja huoltotehtäviä, jotka pitää suorittaa täsmällisesti ja nopeasti vuoden jokaisena työpäivänä.

Onneksi tapasimme Postituspoikien edustajan, Sari Lehtoaron. Sari sai meidät vakuuttumaan, että hän vastaa Vaavin kaikista logistiikka-asioista ja pitää Vaavin erittäin nopeista toimitusajoista kiinni kynsin ja hampain.

Logistiikkatoimintojen siirto toteutettiin joulupyhien jälkeen ja kaikki sujui mallikkaasti heti ensimmäisestä toimituksesta alkaen. Yksikään asiakas ei joutunut kärsimään toimituskatkoista eikä operaattorivaihdos näkynyt millään tavalla normaalissa liiketoiminnassamme. Kaikkien asiakkaiden vauvat pääsivät tuhisemaan turvalliseen Vaavisänkyyn.

Yhteistyömme Postituspoikien kanssa sujuu hyvin ja yhdessä takaamme Suomen vauvoille ja vanhemmille ihanat ja turvalliset unet. Me Vaavi Oy:ssä voimme huoletta keskittyä palvelumme kehittämiseen.

Vaaviyrittäjät, Seppo ja Teppo Örmä

www.vaavi.fi

 

asiakas:Vaavi Oy kuvauspäivä: 24.2.2009