Postituspojat on perustettu 1989 eli olemme tarjonneet logistiikka- ja varastointi palveluita jo neljällä vuosikymmenellä. Olemme osa kotimaisen Velox Logistiikka Oy:n palveluita. Postituspoikien asiakkaina on suomalaisia ja suuria kansainvälisiä yrityksiä ja meiltä lähtee toimituksia ympäri maailmaa.

Meillä on suuri varasto- ja tuotantokiinteistö, jossa on tuhansia lava- ja hyllypaikkoja sekä automaattinen keräilylinjasto. Meidän varastolla työskentelee päivittäin 11 henkilöä ja ruuhkahuippuina kutsumme lisävoimia Lehtipisteen lehtikeräilystä sekä Baronalta.

Postituspojat sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Vantaalla, Vihdintien varrella, Kehä 1 ja Kehä 3 välissä.

 

popo logo

 

Mikä Postituspojat on ja mitä teemme?

Postituspojat on logistiikkapalveluilla täydennetty varasto. Itse asiassa tavaroiden makuuttaminen varastopaikoilla ei meitä kehitä. Meidän tehtävänämme on pitää tavarat liikkeessä; kerätä, pakata ja toimittaa asiakkaille sekä asiakkailta takaisin kiertoon.

Postituspojat on osa kotimaisen Lehtipiste Oy:n palveluita.

 


Kuinka toimimme?

Tarjoamme asiakasta kuunnellen parhaat varastointipalvelut kustannustehokkaana automaationa tai toiveiden mukaan räätälöitynä. Joustavan hinnoittelumallimme avulla et maksa turhasta. Sinä päätät, millaisen palvelun haluat, ja me toteutamme!

Lue lisää täältä

 


Tämän lupaamme!

Oikeat tavarat, oikeassa paikassa, oikeaan aikaan.

Lue lisää täältä