Oikeat tavarat, oikeassa paikassa, oikeaan aikaan. Huolehdimme siitä, että tuotteidesi toimitusprosessi on nopea ja kustannustehokas.

Nopeus

Palvelumme ytimessä on tehokas varastointi ja nopea keräily sekä hyvin organisoitu pakkaaminen. Hyödynnämme toiminnassamme digitaalisuutta ja automatiikkaa.  Asiakkaidemme tilaustiedot välittyvät järjestelmäämme integraatioiden kautta. Tuotteiden nimiketiedot, saldotiedot, tilausten tilatiedot ja lähetystunnukset liikkuvat digitaalisesti meidän ja asiakkaidemme järjestelmien välillä. Verkkokaupan tuotteiden saldotiedot ovat reaaliaikaisia ja tilaaja näkee, koska lähetys saapuu perille.


Kulukuri

Optimoimme toimittamisen kulut. Järjestelmämme hakee kuhunkin tilaukseen sopivimman toimitustavan. Olemme neuvotelleet kuljetusliikkeiden kanssa volyymiin perustuvat sopimushinnat, joten kaikki asiakkaamme hyötyvät toistensa lähetysmäärien kasvusta. Mitä enemmän paketteja lähtee, sitä edullisempi on yhden lähetyksen toimitus.

Materiaalihankinnoissa pätee sama logiikka kuin toimituksissakin. Mitä enemmän palveluamme käytetään, sitä edullisemmaksi yksittäisen laatikon tai teippirullan hinta muodostuu. Tarjoamme asiakkaillemme standardivaihtoehtoa tai asiakkaan brändin mukaisia pakkausmateriaaleja.

 

_mg_4944