Tarjoamme asiakasta kuunnellen parhaat varastointipalvelut kustannustehokkaana automaationa tai toiveiden mukaan räätälöitynä. Joustavan hinnoittelumallimme ansiosta et maksa turhasta.

Sinä päätät, millaisen palvelun haluat, ja me toteutamme sen. Meille on kertynyt useamman vuoden kokemus siitä, millaisella asenteella ja arvoilla luodaan hyvää asiakaspalvelua.

Kuuntelemme

Jokainen yritys on ainutlaatuinen. Siksi haluamme kuunnella ja ymmärtää asiakkaidemme tarinan. Kun kivijalka on kunnossa, sen päälle on helppo rakentaa uutta. Tehokas ja organisoitu varasto tuo myös kilpailuetua. Vahvuutemme on kokomme ja vahva asiantuntemuksemme yhdistettynä pitkään alan kokemukseen. Näiden pohjalta olemme kehittäneet sopivat prosessit kaikenkokoisille asiakkaille. Olet sitten pieni tai iso, kanssamme onnistut varmasti.


Kehitämme

Kehitämme yhdessä asiakkaan kanssa uusia toimintatapoja, joilla tuemme asiakkaan yritystoimintaa ja kasvua. Innostamme ja tuemme kokeilemaan uusia tapoja tehdä ja toteuttaa. Uusien järjestelmien avulla seuraamme yhteistyötämme eri näkökulmista varmistaen, että se tuottaa haluttua tulosta. Varastoinnista tulee näin osa hallittua yritystoimintaa ja myynnin työkalu. Kehitämme palveluitamme ja palvelulupaustamme jatkuvasti: kilpailutamme muun muassa logistiikan ja pakkausmateriaalit sekä tarjoamme uusia ideoita liiketoiminnan kehittämiseen. Haistelemme uusia tuulia ja reagoimme. Nopeat toimituksemme ovat selvä kilpailuetu esimerkiksi verkkokaupoille.


Välitämme

Varastointi lähtee selkäytimestämme. Olemme siinä parhaita, mutta emme ylimielisiä. Nöyryys ja rakkaus asiakkaidemme tuotteita kohtaan tekevät meistä palvelun ammattilaisia, joiden kanssa on hyvä rakentaa uutta. Joustavat ja nopeasti reagoivat prosessit varmistavat, että juuri sinun yrityksesi saa sille parasta ja henkilökohtaista palvelua. Sinä voit keskittyä olennaiseen, oli se sitten myynti, markkinointi tai arvokas vapaa-aika. Me olemme tukenasi ja otamme vastuun varastostasi.

 

_mg_4998