Olemme verkkokauppasi paras kumppani varasto- ja logistiikkapalveluissa. Otamme vastuullemme kaikki tuotteidesi varastointiin, keräilyyn ja toimittamiseen liittyvät tehtävät. Voit rauhassa keskittyä verkkokaupan kasvuun ja myynnin tukemiseen. Meillä on varastoinnista yli 30-vuoden kokemus, joten voit luottavaisin mielin ulkoistaa verkkokauppasi varastoinnin ja logistiikan meille.

Olemme nopeita toimissamme. Lähetämme verkkokauppasi tilaukset tilaajille ripeästi ja tästä olemme saaneet kiitosta. Meillä on käytössämme laaja valikoima erilaisia toimitusvaihtoehtoja. Käytössämme ovat myös Pakettipiste-automaatit, joihin tilaukset ohjautuvat jo seuraavana arkiaamuna klo 9 mennessä koko maassa.

Järjestelmämme on helppokäyttöinen, jota asiakkaamme käyttävät itsenäisesti. Voit itse esimerkiksi luoda järjestelmään uusia tuotteita, poistaa vanhoja, tallentaa osto- ja myyntitilaukset ja seurata tuotteiden saldoja. Käytössämme on tuotteiden päivämääräseuranta. Halutessasi tämä kaikki tapahtuu järjestelmään suoraan verkkokaupastasi integraation kautta. Integraatiokumppanimme on Flashnode Oy.

Hinnoittelumme perustuu varastolle saapuvien, siellä säilytettävien ja tilaajille toimitettujen tuotteiden ja pakettien kappalemäärään.

Meille kaikki asiakkaat ovat tervetulleita – niin pienet kuin suuretkin verkkokaupat! Laita viestiä service@velox.fi – odotamme viestiäsi!

Varastomme työvaiheet

Verkkokaupan varaston ja logistiikan ulkoistaminen vapauttaa sinut alla olevista työvaiheista. Alla kerromme kuinka verkkokaupan varastointi toimii.

Tuotteiden vastaanotto

Vastaanotto tapahtuu järjestelmäämme tehdyn ostotilauksen perusteella. Tarkastamme saapuneen erän, ja siirrämme tuotteet hyllyihin. Saldot päivittyvät järjestelmään.

Varastointi

Tuotteet varastoidaan keräilyreitin varrella oleville hyllyille tai lavapaikoille.

Keräily ja pakkaaminen

Järjestelmä välittää varastolle tiedon keräiltävistä tuotteista. Tuotteet keräillään ja pakataan tilausten mukaisesti, jonka jälkeen ne ovat valmiita toimitukseen. Palvelu sisältää lähetyslistat ja vakioidut lähetyspussit ja -laatikot. Meille voit tuoda omilla logoilla varustetut laatikot ja teipit. Näin toimii moni asiakas.

Lähetysten toimittaminen tilaajille

Toimitus tapahtuu tilauksessa valitun toimitustavan ja ajankohdan mukaisesti joko tilaajalle kotiin, toimipaikkaan tai tilaajan valitsemaan noutopisteeseen. Palvelumme sisältää lähetystunnuksen välittämisen tekstiviestillä vastaanottajalle ja paketin toimittamisen perille. Järjestelmään välittyy tieto lähetystunnuksesta ja vastaanottokuittauksesta. Tekemällä kanssamme sopimuksen, sinun ei tarvitse tehdä erillisiä sopimuksia kuljetusliikkeiden kanssa. Kauttamme onnistuvat kansainväliset toimitukset. Meillä on monipuolisesti käytössämme kuljetusliikkeitä, joten toimitukset onnistuvat ympäri maailmaa.

Palautusten käsittely

Rekisteröimme palautukset heti niiden saavuttua. Tarkastamme tuotteet, ja otamme myyntikuntoiset tuotteet uudelleen myyntiin. Järjestelmä välittää palautuksiin liittyvän sinulle sähköpostitse.

Asiakaspalvelu

Meillä on panostettu asiakaspalveluun. Kaikilla asiakkaillamme on nimetty yhteyshenkilö, joka vastaa asiakkaidensa neuvonnasta. Olemme tukeneet useita verkkokauppoja heidän alkutaipaleellaan, joten puoleemme kannattaa kääntyä.

Yhteyspäälliköt auttavat sinua esimerkiksi tuotenimikkeiden perustamisessa, osto- ja myyntitilauksen tallentamisessa järjestelmään, tavaran vastaanottoseurannassa, palautusten seurannassa, reklamaatioiden käsittelyssä ja inventaarioissa.

Vastaanottovaiheessa voimme erikseen sovittuna valokuvata tai tarroittaa tuotteet, kappaleittain tarkistaa tuotteet ja merkitä sarjanumerot ja parasta ennen päiväykset järjestelmään.
Lisäpalvelut hinnoitellaan suoriteperusteisesti määrän ja sisällön mukaan.
Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 8-16.

toiminnot-uusi

Logipaketti

Logipaketti on palvelu, joka sisältää tuotteiden varastoinnin, pakkaamisen, lähetysten toimittamisen ja palautusten käsittelyn. Logipakettipalvelun hinnoittelu perustuu varastolle saapuvien, siellä säilytettävien ja tilaajille toimitettujen tuotteiden ja pakettien kappalemäärään.

Lue palvelusta lisää täältä.


Lisäpalvelut

Logipakettipalveluumme on helppo liittää erilaiset lisätoiminnot satunnaisesti tai jatkuvaan käyttöön.

Lue palveluista lisää täältä.