Pakettipiste – lisää valinnanvaraa ja joustavuutta verkkokauppatoimituksiin lokakuussa 2018

Postituspoikien emoyhtiö Lehtipiste Oy avaa yhteistyössä Matkahuollon kanssa 300 pakettiautomaattia lokakuuhun 2018 mennessä. Kuluttajille ja verkkokauppiaille tämä lisää valinnanvaraa ja joustavuutta pakettien toimittamiseen ja vastaanottamiseen.

Lehtipiste on nyt myös Pakettipiste

”Lehtipiste on nyt myös Pakettipiste, kertoo Lehtipiste Oy:n toimitusjohtaja Janne Mansukoski. ”Lukutuotteiden irtonumerojakelu on ollut meidän toimintamme kivijalka reilut 100 vuotta ja on sitä vahvasti jatkossakin. Tämä uusi investointi on merkittävä Lehtipisteen tulevaisuuden kannalta ja samalla avaus kasvaville markkinoille laajan kuljetusverkostomme tukemana. Matkahuollosta saamme vahvan ja osaavan kotimaisen yhteistyökumppanin tähän mielenkiintoiseen kasvuhankkeeseen”.

”Syksy tuo mukanaan isoja verkkokaupan sesonkeja kuten Black Fridayn ja joulupakettien lähetykset. Haluamme tarjota kuluttajille entistä enemmän helppoja ja nopeita vaihtoehtoja jo ensi syksynä”, Lehtipiste Oy:n myyntijohtaja Juha Teinilä toteaa.

Matkahuollon palveluverkosto monipuolistuu

Matkahuollolla on jo tällä hetkellä Suomen laajin henkilökohtaiseen palveluun perustuva palvelupisteverkosto, johon kuuluu lähes 1300 toimipaikkaa, mm. Matkahuolto-asiamiehiä, K-Marketeja, R-kioskeja ja S-ryhmän myymälöitä. Uudet pakettiautomaatit täydentävät ja monipuolistavat Matkahuollon pakettipalvelun palvelupisteiden verkostoa.

”Toimitimme viime vuonna 13 miljoonaa pakettia ja pakettiliiketoimintamme palvelun laajentaminen pakettiautomaatteihin on meille luonnollinen seuraava askel.

Kuluttajakäyttäytymisen muutokset ja asiakaskokemus määrittelevät palveluidemme kehitystä tällä hetkellä enemmän kuin koskaan ja kuuntelemme tarkalla korvalla asiakaskuntaamme”, Matkahuollon liiketoimintapäällikkö Erkki Vehman kertoo.

Nopea ja luotettava toimitusketju verkkokaupoille

Yhteistyössä on mahdollisuus yhdistää Lehtipisteen varhainen aamujakelu bussirahdin perinteisen tarkkaan vuoroliikenteeseen. Samalla verkkokauppatoimitusten toimitusketju nopeutuu useilla tunneilla ja jopa työpäivillä kotimaan jakelun osalta.

Suomalainen kuluttaja arvostaa erityisesti nopeutta, luotettavuutta ja sujuvaa palvelua. Pakettipiste toimittaa kaiken kokoiset paketit automaatteihin yhden päivän aikana ja mikä tärkeintä jo aamuisin 05-09 välillä.

Verkkokauppias – hyppää pakettipisteen kyytiin!
Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä.

www.pakettipiste.fi