Postituspojat osaksi Velox Logistiikka Oy:tä

Lehtipiste Oy myy Postituspoikien palveluvarastoliiketoiminnan Velox Logistiikka Oy:lle. Postituspoikien asiakkaina on ollut merkittävä määrä suomalaisia verkkokauppiaita sekä markkinointilogistiikan ulkoistaneita yrityksiä. Liiketoiminta myydään suuremmalle Velox Logistiikka Oy:lle, jonka asiakaskunta on samankaltainen kuin Postituspojilla.

Postituspoikien liiketoiminta ja henkilöstö siirtyvät Velox Logistiikalle 1.2.2021 alkaen. Palvelujen tuottaminen jatkuu kaupan jälkeen edelleen Vantaan Koivuvaarassa Postituspoikien nykyisissä tiloissa. Nykyiset yhteyspäälliköt hoitavat asiakassuhteita liiketoimintakaupan jälkeen kuten aikaisemminkin.

Pakettipisteen ja muiden kumppaneiden tuottamat kuljetuspalvelut jatkuvat kuten aikaisemminkin.

Osana isompaa kokonaisuutta palveluvarastoliiketoiminnalla on paremmat edellytykset kasvaa ja laajentua. Kaupan myötä voidaan käyttää Velox Logistiikan kehittämiä järjestelmiä ja toiminnallisia tehokkuuksia. Tämä turvaa Postituspoikien asiakkaiden yhteistyön jatkuvuuden myös tulevaisuudessa. Suurempi mittakaava tarjoaa jatkossa myös uusia tehokkuushyötyjä.

Lisätietoja antavat:

Erkki Vehman
myyntijohtaja
Pakettipiste/Postituspojat
0400 780935

Markus Autio
toimitusjohtaja
Velox Logistiikka Oy
010 2176884