Postituspojat pakkasivat 1 500 vanhuksille jaettavaa karateenikassia

Vallitseva poikkeustilanne on saanut yrityksiä yhdistämään voimiaan ja tästä karateenikassit on oiva esimerkki.

Suomalaisen Työn Liitto, Metsä Tissue Oyj, Stella Kotipalvelut Oy ja Avainlippu-yritykset ovat yhdessä karateenikassi –projektin takana. Idea lähti Metsä Tissuelta, jossa haluttiin jakaa erityksissä oleville vanhuksille kestokasseja, joissa on wc-paperia ja ruokaa. Muut toimijat lähtivät mukaan yhdistäen voimansa ja vanhuksille iloa tuoden. 

Kestokassit jaetaan huhtikuun aikana 1500:lle Uudenmaan alueen vanhukselle Stella Kotipalvelujen ja AddSecure Smart Caren toimesta. Lahjoitukset saavat erityisesti niitä tarvitsevat kotipalveluiden piirissä olevat ihmiset.

Martat osallistuivat projektiin koostamalla jaettavista tuotteista toivelistauksen. Tuotteitaan karanteenikasseihin lahjoittivat Valio, Fazer, Bonne Juomat Oy, Orkla/Panda, Vaasan ja Meira.

Me Postituspojissa saimme mukavan työn tehtäväksemme. Olemme pakanneet jaettavat wc-paperit ja elintarvikkeet kestokasseihin. ”Pakkaustyö toi myös meille Postituspojissa iloa, kun ajattelemme vanhuksia, jotka saavat päiväänsä piristystä kassilähetyksen muodossa”, toteaa Postituspoikien henkilöstö.

Postituspojat ei ole mukana hyväntekeväisyyskampanjassa. Olemme saaneet pakkaustyöstä normaalin korvauksen.